top of page
Massage bij inspanning en belasting

Elk lichaam heeft te maken met inspanning en belasting. Of dit nou een intensieve sportbelasting is bij de voorbereiding van een marathon of het langdurig stil zitten achter een computer, het is belastend voor ons lichaam. Massage kan je lichaam helpen zich te herstellen na inspanning en zorgt voor ontspanning. Daarnaast werkt

het preventief ter voorkoming van blessures.

De massage wordt gegeven op de blote huid. Ik behandel je spieren en kan de inspanning en prestaties met je bespreken. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat je bijvoorbeeld overtraining voorkomt. Tijdens de behandeling wordt niet alleen naar de pijnlijke plek gekeken, maar naar de hele beweegketen zodat het probleem niet verschuift, maar echt aangepakt wordt. Tijdens de massage worden afvalstoffen versneld uit je spieren gedreven. Daardoor is voldoende drinken op de dag van massage erg belangrijk zodat deze afvalstoffen afgevoerd kunnen worden..  

Er wordt gewerkt met massage-olie op basis van 90% amandelolie en 10% jojoba. Hieraan is etherische olie toegevoegd. Mocht er sprake zijn van allergieën dan zijn er andere mogelijkheden in de praktijk aanwezig.  

bottom of page