top of page
Over Hanneke

Ik ben Hanneke Klein-Buijssen (1979). Getrouwd en moeder van drie jonge kinderen. In mijn werkzame leven ben ik begonnen als pedagogisch medewerker binnen kinderpsychiatrie, jeugdhulpverlening en gehandicaptenzorg. 

Het werken met kinderen en hun ouders met diverse vragen en achtergronden heeft me altijd erg geboeid. Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar die specifieke aanpak die werkt en waarvan iedereen gaat groeien. 

2018-12-23 21.15.10_edited.jpg

Zelf wilde ik ook vooruit. Ik deed de opleiding SPH, Pedogiek en een Master opleiding Pedagogiek. Daarna volgde ik diverse opleidingen binnen de sportmassage en voedingsbegeleiding. Dat resulteerde in mijn eigen praktijk en een burn-out. Werken, studeren, een sociaal leven en verhuizen in combinatie met chronische pijnklachten en karaktereigenschappen als een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een enorme betrokkenheid bij wat ik doe, mijn enthousiasme en leergierigheid maakten dat ik alle grenzen over was gegaan. Ik had signalen van mijn lichaam genegeerd en was op kracht door blijven gaan. 

Een psycholoog vertelde me wat er was gebeurd en wat ik beter zou kunnen doen en

dat begreep ik, maar ik deed er niets mee. Een haptotherapeut liet me voelen waar mijn grenzen lagen en zo kon ik ze weer gaan herkennen en langzaam ook erkennen en er

naar gaan handelen. 

Mijn interesse voor de haptonomie was gewekt en natuurlijk ging ik een aantal jaren later de studie tot haptotherapeut beginnen en heb ik deze in 2017 afgerond. Nu combineer ik al mijn kennis en ervaring in het begeleiden van mensen en het therapeutisch proces en komt er voor mij heel veel samen. Ik vind het heel erg mooi dat ik met mensen een stukje mee mag lopen in hun leven. Ik mag luisteren, confronteren, zien wie die ander echt is en samen onderzoeken wat nodig is om verder te kunnen. Ik spreek je aan op je kracht en probeer je zo weer op weg te helpen. Mijn begeleiding is individueel en volledig afgestemd op jouw vraag. Ik werk graag praktisch, ben direct, sta open voor diversiteit, met ruimte voor humor waar het kan en steun voor wie het nodig heeft, maar altijd met beide benen op de grond. Ik wil je graag ontmoeten, je bent van harte welkom!

 

 

 

bottom of page