top of page
Haptonomische begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling

Iedereen vraagt zich weg eens af of  je op de goede weg zit. Of je het werk dat je doet wel wilt blijven doen? Maak je wel de juiste keuzes? Of maak je helemaal geen keuzes  en staat je leven stil of zit je vast in de dagelijkse sleur? Misschien ben je  juist zo druk bezig dat je op een burn-out afstevent als er niet iets gaat veranderen. En dat is niet wat je wilt. Kortom, je staat op een kruispunt in je leven en kunt kiezen of je zo door wilt gaan of een andere weg in wilt slaan.

 

Maar hoe kies je? Weet je nog wat je wilt? Waar loop je warm voor? Wat zijn je kwaliteiten? En welke patronen maken dat je de keuzes niet maakt. Welke beren zitten er op je weg?

In de haptonomische begeleiding gaan we samen kijken wie je bent, wat je kwaliteiten zijn, naar wat je wilt in het leven. We onderzoeken je patronen en je mogelijkheden en gaan op zoek naar je verlangens. We bekijken de beren op de weg en ontdekken nieuwe wegen om te bewandelen zodat jij lekker in je vel komt te zitten en keuzes kunt maken die bij jou en jouw ontwikkeling passen.

 

Nieuwsgierig? Neem dan vooral contact op!  

 

bottom of page